CepFonX@outlook.com

CepFonX Türkiye Teknolojik Yardım Platformu

Bizi takip edin & Yenilikleri Kaçırmayın!

24 Ağustos 2015 Pazartesi

dSploit Nedir? Ne için Nasıl kullanılır? Resimli Anlatım + Download Link Full

Posted by   on Pinterest

dSploit Nedir ? Ne için Kullanılır ?


 CepFonX Ücretsiz Teknik Servis Hizmeti

Malum android teknolojisi apayrı bir dünya ve bizler bu dünyaya ayak uydurmak için teknolojiyi yakından takip eden insanlarız .
 Şimdi sizlere dSploit adlı snifferı tanıtacağım ; bu uygulama aynı backtrack işletim sisteminin yaptıgı pek çok manuel işlemi uygulama şeklinde hızlı ve seri yapıyor . wireless crackingten , ağ üzerindeki tüm accountları alabilme imkanını bizlere sunmaktadır . Uygulamayı kullanabilmek için , android cihazınızın ROOT lu olması gerekmektedir.
1)


2)

 CepFonX Ücretsiz Teknik Servis Hizmeti



3)


Yukarıdaki işlemlerde gördüğünüz gibi metasploisti çekerek wifi crack işlemini gerçekleştirdi ( Her modemde çalışırmı bilemem )
4)


4. işlemde seçilen hedefin uygulanacak işlemler listesine girildi . Buradaki MITM uygulaması asıl işimize yarayacak olan yerdir . Buradan (facebook ,twitter , vs vs bilgilerini alabilir , bilgisayarda sanki RAT çalıştırır gibi dilediğiniz linke yönlendirebilirsiniz . İnsiyatif sizde .. )
5)

6)

 CepFonX Ücretsiz Teknik Servis Hizmeti


7)

8)

9)


10)

 CepFonX Ücretsiz Teknik Servis Hizmeti



Uygulamayı İndirmek için Buraya Tıklayınız
Ayrıca Uygulamanın çalışması için BusyBox yüklenmesi gerekmektedir. BusyBox'u Google Play'den Temin edebilirsiniz.

1 yorum:
Write Comment

Web sitemiz kişilik haklarına saygılı olmayı hedef edinmiştir.Sitemizde yazacağınız tüm yorumların sorumluluğunun yalnızca size ait olduğu kabul etmiş sayılırsınız. Küfür,argo,aşağılayıcı ve siyaset gibi kargaşaya neden olucak tüm yazılar yasaktır. Yorum yaptığınızda bunları kabullenmiş sayılırsınız.

CepFonX için yardımcı olun! Bizi Sosyal Medyada Paylaşın
Yazılarımızdan Hemen Haberdar Olun!
Güvenli İndir