CepFonX@outlook.com

CepFonX Türkiye Teknolojik Yardım Platformu

Bizi takip edin & Yenilikleri Kaçırmayın!

7 Haziran 2016 Salı

Android Telefonları Hızlandırma Yöntemleri [Tam Detaylı,Çözüldü]

Posted by   on Pinterest

Bu sayfaya Android telefonunuzun yavaşladığının farkına vardığınız için geldiniz.Çok da doğru yaptınız. Aşağıda sizin için yapabileceklerinizi listeledik.Top sizde artık...


Temizlik Programları;


Google Playde adını vermeyeceğim Clean M***** adlı uygulama var. Pek çok kişide kullanıyor. Programa baktığımızda oldukça hoş bir tasarımı var. Fakat hepsi bundan ibaret Tasarım! Programa geldiğimizde çöp! Programın size kazandırdığı alan,hızlandırma vs. tamamen aldatmaca oluyor. Programın Çalışması için arkada RAM den epey kullanması gerekiyor. Ayrıca bitmek bilmez reklamlarına ne demeli? Bu program gerçekten boş ve telefonunuzu yavaşlatır. Pek çok kişi hızlandığını sanıyor ama maalesef...


 CepFonX Ücretsiz Teknik Servis Hizmeti


Peki ne yapmalı? 
Yapmanız gereken ve benim önerim SD Maid Pro Kullanmanızdır.

ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. ( 4.9  Mb)

Sd Maid PRO Oldukça hafiftir ve işini tam anlamıyla yapar. Programı kullanınca anlarsınız.

*Rootlu kullanmanız önerilir.

ROOT NASIL YAPILIR? TIKLA

Sistem Ayarları;

Bu durum kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösterebilir.
Ayarlar > Cihaz Hakkında(Telefon Hakkında) > Yapım numarası yazan yere 4-5 kez hızlı tıklayınız > Tekrar Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Buradaki pencere animasyonu vs. açıp/kapatabilirsiniz.

SD Kart;

Bildiğiniz üzere bazı uygulamalar veya oyunlar sd karta taşınıyor . Burada sdkart hızı oldukça büyük bir öneme sahip Sd kart lar Telefona tampon yapar,yavaşlatır. Class 4 yerine class 10 kart almanız gereklidir.




 CepFonX Ücretsiz Teknik Servis Hizmeti






2 yorum:
Write Comment

Web sitemiz kişilik haklarına saygılı olmayı hedef edinmiştir.Sitemizde yazacağınız tüm yorumların sorumluluğunun yalnızca size ait olduğu kabul etmiş sayılırsınız. Küfür,argo,aşağılayıcı ve siyaset gibi kargaşaya neden olucak tüm yazılar yasaktır. Yorum yaptığınızda bunları kabullenmiş sayılırsınız.

CepFonX için yardımcı olun! Bizi Sosyal Medyada Paylaşın
Yazılarımızdan Hemen Haberdar Olun!
Güvenli İndir